Pitkäaikainen varastotyöntekijä Vantaalle
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Etsitkö pitkäaikaista varastotyötä huippuorganisaatiossa autoalan eturivin brändien parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme K Caaralle varastotyöntekijää Vantaan Koivuhaan yhtenäiseen logistiikkatiimiin.

Kirjoitamme kanssasi puolen vuoden määräaikaisen työsopimuksen, jonka jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä K Caaran kirjoille. Työ keskittyy päivävuoroon kello 07:30-18:00 välille, ja tehtävät pitävät sisällään muun muassa tavaran vastaanottamista, hyllytystä, pakkaamista ja listakeräilyä. Ajan kanssa pääset myös asiakaskontaktiin noutovarastolla.

Sinulla on edellytykset menestyä tehtävässä, jos olet reipas, motivoitunut ja oma-aloitteinen. Viihdyt tiimityössä, mutta toisaalta et karsasta itsenäistäkään suorittamista. Tehtävässä vaaditaan tarkkaa ja huolellista otetta työhön sekä valmiuksia pärjätä fyysisessä työssä.

Katsomme varastoalan työkokemuksen merkittäväksi eduksi, mutta emme välttämättömäksi, sillä saat joka tapauksessa perusteellisen perehdytyksen tehtävään ammattitaitoiselta henkilökunnalta.

K Caaralla työntekijävaihtuvuus on vähäistä ja työntekijät aidosti viihtyvät tehtävissään, samaa toivomme totta kai myös Sinun tarinalle. Tässä on siis upea mahdollisuus lähteä luomaan hienoa työuraa huipputiimissä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten! Täytämme paikan heti oikean tekijän löydyttyä.

Eduksi luettavat asiat: Aikaisempi kokemus varastotyöstä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241774
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa