(Poistunut julkaisusta)

Pitkäaikainen varastotyöntekijä Helsinkiin
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Kiinnostaako sinua monipuoliset varastotehtävät? Haluatko pitkäaikaisen työpaikan ja mahdollisuuden vakituiseen työhön tulevaisuudessa?

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin luotettavaa ja ahkeraa varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät pitävät sisällään perinteisiä varastotöitä kuten tavaroiden vastaanottamista, keräystä ja lähettämistä. Tehtävässä ei tarvitse olla aikaisempaa varastokokemusta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään perehdytys. Työssä käytetään sähköistä lavansiirtovaunua päivittäin, joten erilaisten trukkien hallitseminen ja kiinnostus trukkityöskentelyä kohtaan on eduksi paikkaa hakiessa.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 6-22 välille arkisin viikonloppujen jäädessä vapaaksi. Vuoroja on mahdollista sopia joustavasti, joten harrastuksiin jää myös aikaa. Työpaikalle liikkuminen julkisilla on helppoa, sillä töitä tehdään hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan juna-aseman läheisyydessä. Tarjolla on vakaa työ, rennossa ja mukavassa työporukassa, jossa huumori on iso osa päivää.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä!