(Poistunut julkaisusta)

Pitkäaikainen varastotyöntekijä Alppilaan
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Kiinnostaako sinua monipuoliset varastotehtävät? Haluatko pitkäaikaisen työpaikan ja mahdollisuuden vakituiseen työhön tulevaisuudessa?

Haemme asiakkaallemme Helsingin Alppilaan luotettavaa ja ahkeraa varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät pitävät sisällään perinteisiä varastotöitä kuten tavaroiden vastaanottamista, keräystä ja lähettämistä. Tehtävässä ei tarvitse olla aikaisempaa varastokokemusta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään perehdytys. Työssä käytetään sähköistä lavansiirtovaunua päivittäin, joten erilaisten trukkien hallitseminen ja kiinnostus trukkityöskentelyä kohtaan on eduksi paikkaa hakiessa.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 06-22 välille arkisin viikonloppujen jäädessä vapaaksi. Työpaikalle liikkuminen julkisilla on helppoa, sillä työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjolla on vakaa työ, rennossa ja mukavassa työporukassa, jossa huumori on iso osa päivää.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä!