(Poistunut julkaisusta)

Pistehitsaaja Helsinkiin Kaso Oy:lle!
KASO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019
KASO OY
Suomalainen Kaso Oy tarjoaa asiakkaiden omaisuuden ja tiedon suojaamiseen niin murtoa, paloa kuin muitakin uhkatekijöitä vastaan testattuja tuotteita, sekä niiden suunnitteluun, hankintaan, asennukseen ja käyttöön liittyviä palveluja.

Toiminnallamme on yli sadan vuoden perinteet ja tavoitteenamme on kasvava ja kannattava liiketoiminta olemalla asiakkaalle aina paras vaihtoehto ko. tuotteissa ja palveluissa.

Tuotteemme ovat testattuja eurooppalaisten standardien mukaisesti (mm. EN 1143-1, EN 1143-2, EN 1047-1, NT 017) ja ne täyttävät viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset niin Suomessa kuin maailmallakin.
Toimenkuva
Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme Kaso Oy:lle ammattitaitoista pistehitsaajaa tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaan työhön!

Asiakkaamme valmistaa laadukkaita tuotteita, joiden kokoonpanoon etsimme motivoitunutta sekä tiimityötaitoista metallialan ammattilaista. Työtehtävänäsi on muun muassa pukukaappien kokoonpanoa ja työtä tehdään varsinkin pistehitsaamalla. Työhön sisältyy myös muita tuotannon työtehtäviä. Työssä pärjääminen edellyttää kykenemistä itsenäiseen työskentelyyn. Jos olet tottunut fyysiseen työhön, olet tunnollinen työssäsi sekä omaat joustavan ja tiimihenkisen lähestymisen työhön, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijoilta aiempaa metallialan työkokemusta sekä pistehitsaustaitoa. Soveltuva alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa elokuun alussa. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena ja tarkoituksena on vakinaistuminen Kasolle. Työ on päivätyötä liukumamahdollisuudella (aamuliukuma 6.00-8.00 ja iltapäivä 14.30-16.30). Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Suutarilassa, Pohjois-Helsingissä.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja paina punaista hae työpaikkaa painiketta pistehitsaaja Helsinkiin Kaso Oy:lle! Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingin toimiston Olli Nyman osoitteesta olli.nyman@vmp.fi.
Kesto
6kk, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.07.2019 mennessä.