(Poistunut julkaisusta)

Pintaliitoskoneen (SMA) käyttäjiä Enicsille
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Haemme Enicsille Lohjalle SMD-operaattoreita (SMA-pintaliitoskoneenhoitaja). Tehtäviin kuuluu materiaalien esivalmistelu, SMA -koneiden käyttö ja valvonta sekä AOI -koneiden käyttö ja laadunvarmistus. Työ on katkeavaa kolmivuorotyötä.
Odotamme sinulta
Elektroniikka-alan peruskoulutus on hyvä pohja tähän tehtävään, mutta työstä selviytyy myös kunnon asenteella ja oppimishalulla sekä -kyvyllä. Jos teet mielelläsi koneiden kanssa työtä ja sinulla on aiempaa kokemusta kolmivuorosta, olet valmis seisomatyöhön, olet etsimämme henkilö.
Muut tiedot
Mikäli sinua kiinnostaa tämä kansainvälinen teollisuuden ala sekä omat työssäkehittymismahdollisuutesi, on tässä sinulle hyvä paikka. Hae tehtävää heti oheisen linkin kautta. Täytäthän hakuprofiilisi mahdollisimman huolellisesti, jotta voimme käsitellä hakusi pikaisesti.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.01.2020 mennessä.