(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelyvalvoja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Etsimme asiakkaallemme PINTAKÄSITTELYVALVOJAA Porvooseen.

Pintakäsittelyvalvojana vastuullasi on asiakkaan investointiprojektien hoitaminen. Toimit suunnitteluprosessin asennustöiden asiantuntijana, jonka työtehtävinä on mm. teknisten urakka-asiakirjojen kokoaminen ja työlajikohtaisten urakkaohjelmien laatiminen, asennustöiden edistymä-, tekniikka-, laatu- ja kustannusvalvonta sekä työlajikohtaisten työmaakokousten järjestely sekä niissä puheenjohtajana toimiminen. Vastaat projektien pintakäsittelytöiden toteutuksesta, aikataulu-, kustannus-, laatu- ja viranomaisvaatimukset täyttäen.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus tekniseltä alalta, esim. teknikon tai insinöörin loppututkinto. Lisäksi odotamme, että sinulle on ehtinyt kertyä jo vähintään 3 vuotta
alan työkokemusta korroosiomaalauksesta ja/tai eristysalalta. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Pintakäsittelyvalvojalta vaadittavat vähimmäiskoulutukset:
- Työturvallisuus- ja tulityökorttikoulutukset
- Nostotöiden ja korkealla työskentelyn koulutus
- Säiliö ja suljettujen tilojen työskentely
- EA-1

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedustelut paikkaa koskien arkisin klo 10-16 Maija Laivo, p. 040 867 0450/ maija.laivo@vps.fi.