(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelylinjan hoitaja
Arvo Piiroinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019
Arvo Piiroinen Oy
PIIROINEN on suomalainen vuonna 1949 perustettu teollisuuden perheyritys. Toimintamme käsittää monipuolisen sopimusvalmistuksen sekä omat PIIROINEN-brändillä markkinoitavat kalustemallistomme julkisiin tiloihin - irtokalusteet, auditoriokalusteet ja urheiluareenakatsomot. Olemme asiakkaillemme luotettava ja jatkuvasti kehittyvä kumppani - tuotekehitysosaamisemme on korkeatasoista ja ymmärrämme syvällisesti eri valmistusteknologioita ja materiaaleja.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Arvo Piiroiselle pintakäsittelyyn linjanhoitajaa, jonka tehtäviin kuuluu
linjanhoitajan/ajurin tehtävät sekä ripustus-ja alasotto linjalta.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijalta kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä sekä hyvää fyysistä kuntoa ja tekniikan ymmärrystä, mutta työ opettaa tekijäänsä.
Olet valmis ottamaan myös lisävastuuta tehtävistä.
Muut tiedot
Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta 2-vuoro valmius pitää olla. Tässä tehtävässä on mahdollisuus vuokratyösuhteen jälkeen asiakkaalle vakinaistuvaan työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkka määräytyy osaamisen mukaan ja kasvaa tekijän kehittyessä. Teknologiateollisuuden TES. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa, lisää hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Kesto
6 kk ja vuokratyösuhteen jälkeen vakinaistuva
Lisätietoja
Seija Rahkonen, Seija.Rahkonen@vmp.fi, 040-7632536
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.01.2020 mennessä.