(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelyasentaja, Millog Oy Upinniemi
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Haemme Merijärjestelmät -toimialalle Upinniemeen

PINTAKÄSITTELYASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluu merivoimien alusten ja niiden osien hiekkapuhallus- ja maalaustyöt sekä muut tekniset pintakäsittelytyöt. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattitutkinto ja aikaisempaa työkokemusta pintakäsittelytöistä. Tehtävä edellyttää hyviä ryhmätyötaitoja, ahkeraa ja positiivista asennetta sekä tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa ja vakaassa organisaatiossa. Sinulla on hyvät mahdollisuudet hyödyntää ja kehittää osaamistasi. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Mikael Blomqvistilta, puh. 040 315 8117. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.6.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.