Pintakäsittelijä/peittaaja metallialalle
Enersense

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Etsimme asiakkaallemme Peittaamolle pintakäsittelijää/peittaajaa Ouluun pitkään työsuhteeseen.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa ruostumattoman teräksen peittauksesta ruiskulla. Peittaus poistaa teräksen pinnalta vähäkromisen korrosoituvan pinnan. Käsiteltävä tuote voi olla esimerkiksi säiliöauton säiliö. Tehtävä edellyttää työtäpelkäämätöntä asennetta, jolla voi tässä tapauksessa korvata puuttuvan kokemuksen. Kokemus pintakäsittelytöistä ja metallipuolelta katsotaan kuitenkin eduksi. Välillä joudutaan työskentelemään ahtaissakin paikoissa joten hakijalta odotetaan myös luonteen lujuutta ja ketteryyttä liikkua pienissä tiloissa. 

Hakusessa on nimenomaan tekijöitä pitkällä tähtäimellä, eli jos hommat sujuvat niin on hyvä mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille. Valinnat tehdään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti!

TYÖTEHTÄVÄ: Pintakäsittelijä/peittaaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 
Oulu
TYÖN KESTO: Aloitus heti/sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto 4kk jonka jälkeen mahdollisuus jatkaa suoraan asiakkaan kirjoilla.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempi kokemus teollisuuden pintakäsittelystä katsotaan eduksi
-Ei ahtaanpaikan kammoa
-Hyvää kuntoa
-Kykyä itsenäiseen työntekoon

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai lähettää sähköpostia:

-Markus Karhumäki, markus.karhumaki@enersense.com, 040 167 6838

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot