(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijää
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme asiakasyrityksellemme teollisuuteen

PINTAKÄSITTELIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu metallipintojen maalausta, esikäsittelyä sekä muut tehtävään liittyvät työt.

Odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä, tarkkaa ja laatutietoista työskentelytapaa. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja hyvän asenteen omaava tunnollinen työntekijä.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 21.2.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050-913 4065 tai sähköpostitse juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi