Pintakäsittelijä
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2021

Hei SINÄ pintakäsittelijäksi haluava tai jo alalta kokemusta omaava! Oletko kyllästynyt nykyiseen työhösi vai haluatko muuten vaan uusia haasteita?

Meillä on tarjolla vakituista työtä pintakäsittelijälle. Työhön perehdytetään hyvin, joten riittää jos sinulta löytyy edes hieman aiempaa kokemusta märkä- tai pulverimaalauksesta!

Pääsääntöisesti työtehtävät ovat monipuolisia metallin maalaus- ja pintakäsittelytöitä. Kyseessä kokopäivätyö yhdessä vuorossa ja sopivan tekijän löytyessä mahdollisuus pysyvään pestiin asiakkaan palveluksessa. Työpaikka sijaitsee Tampereella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, nopeallakin aikataululla.

Työssä pärjää kun löytyy:

- Halua oppia uutta
- Reipasta ja rehtiä asennetta
- Halua tehdä töitä, vahvaa työmoraalia

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

- Vakkariduunin
- Työsuhteen jossa sinua arvostetaan - sinulla on mahdollisuus kehittyä ammattilaiseksi
- Vähintään TES mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti tai ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.


Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jeri Ojakangas / 040 701 6087 / jeri.ojakangas(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa: http://www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/

 

VISIO - PAREMMAN DUUNIN PUOLESTA!

Visio Henkilöstöratkaisut Oy on vuonna 2020 perustettu uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys. Me tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme. Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle tai että me emme kuuntelisi sinun toiveitasi, sillä me kyllä pidämme sinusta huolen ja sinä voit keskittyä olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477174
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi