Pintakäsittelijä
Go On Pirkanmaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

”Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Siparilan asiakkaita ovat rakennusliikkeet, rautakaupat, arkkitehdit sekä omatoimiset rakentajat. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa, Kajaanissa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen lähes 160 puualan ammattilaista ja sen liikevaihto on 34,4 miljoonaa euroa (vuonna 2020). Siparila on osa Thermory -konsernia, jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.”

 

Etsimme asiakasyrityksellemme Siparila Oy:lle Parkanon tehtaalle PINTAKÄSITTELIJÄÄ puutuotteiden teolliseen maalaukseen. Tehtäviin saa kattavan perehdytyksen, joten työ sopii hyvin myös oppimishaluiselle teollisesta pintakäsittelystä kiinnostuneelle henkilölle. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus katsotaan kuitenkin suureksi eduksi.

 

Toivomme:

-tarkkuutta ja huolellisuutta

-motivaatiota ja hyvää työskentelyasennetta

-valmiutta vuorotyöhön

 

Tarjoamme:

-mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi

-ammattitaitoisen tiimin tuen

-Go Onin kattavat henkilöstöedut

 

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, josta on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen, puh. 0400 180 952 (arkisin klo 8–16).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452167
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Parkano