(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020RD Group Oy omistaa metalliyhtiöt Ratesteelin, Debomixin ja RD Technology Centerin.  Konserni työllistää 120 ihmistä neljällä tehtaalla Vieremällä ja Kiuruvedellä. RD Group Oy:n asiakkaita ovat mm. Ponsse ja Normet.

Ratesteel Oy on Vieremällä 1998 perustettu metallituotteiden ja niiden osakokonaisuuksien sopimusvalmistaja. Yhdessä asiakkaidensa ja verkostonsa kanssa ovat osana maailmanlaajuista huipputeknologisten tuotteiden valmistusta. Automatisoitu piensarjatuotanto sekä siihen liittyvät asiakasarvoa tuovat palvelut ovat heidän ydinosaamisaluetta. http://www.ratesteel.fi/

Etsimme asiakasyrityksellemme Ratesteel Oy:lle PINTAKÄSITTELIJÄÄ Vieremälle. Tässä työssä pääset osaksi nuorta sekä vahvasti kasvavaa organisaatiota sekä kehittämään omaa ammatillista osaamista.


Työtehtävät: 
Työtehtävät sisältävät monipuolisia pintakäsittelyalan tehtäviä:

- Pääasiassa tuotteiden ripustaminen, peseminen ja suojaaminen 
- Raepuhallus
- Purku linjasta
- Paikkamaalaaminen

Pienimuotoiset kokoonpanotehtävät sekä maalauslinjaston huoltotoimet voivat myös kuulua työnkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää motivoitunutta asennetta työhön. Alan aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta eduksi katsotaan aiempi kokemus maalaus/pintakäsittelyalan tehtävistä. Jos olet alasta kiinnostunut ja kehityshaluinen niin mahdollisuutena on myös oppisopimuskoulutus pintakäsittelijäksi.


Odotamme hakijalta
- Hyviä sosiaalisia taitoja
- Kokemusta linjamaisesta työskentelystä
- Motivoitunutta asennetta työhön

Toivomme että olet työntekijänä oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Työssäsi toimit tiiviisti yhteistyössä kollegoidesi ja esimiehesi kanssa.

 
Määräaikaisen työsuhteen vakaavaraisessa organisaatiossa, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Työt alkavat 1.6.2020/sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Eezy Henkilöstöpalveluiden rekrytointiasiantuntijat. Hakemuksia käsitellään myös hakuajan ollessa käynnissä, joten toimi nopeasti.  

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mari Svensk
Henkilöstöasiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 689 0229
mari.svensk@eezy.fi


www.eezy.fi