(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme pintakäsittelijää teollisuusmaalauksen pariin.

Oletko kokenut ruiskumaalari tai pintakäsittelyalan ammattilainen? Tämä työpaikka sopii sinulle, jos sinulla on työkokemusta pintakäsittelyalalta, etkä pelkää työntekoa. Voit myös olla työurasi alkupuolella oleva pintakäsittelyalan koulutuksen omaava henkilö.

Tehtäväsi koostuvat teollisen pintakäsittelun eri tehtävistä, kuten ruiskumaalauksesta, hiekkapuhalluksesta sekä ripustus- ja pakkaustöistä. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli taskussasi on ammatillinen koulutus, esimerkiksi pintakäsittelyalan perustutkinto tai sinulla on työn kautta kartutettua kokemusta ruiskumaalauksesta tai hiekkapuhalluksesta. Olet tottunut tekemään työsi huolellisesti ja tarkasti. Asenteesi työntekoa kohtaan on oikea ja olet oma-aloitteinen. Tavoitteenamme on löytää mahdollisimman osaava maalari, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus maalaamisen opetteluun ja hyvä asenne avustavien töiden tekemiseen.

Tarjolla on monipuolinen työnkuva turvallisessa työympäristössä. Pääset kehittämään omaa osaamistasi teollisen pintakäsittelyn työtehtävissä ja tukenasi on ammattitaitoinen tiivis työyhteisö. Tämä on loistava työmahdollisuus sinulle, jos etsit monipuolista työtä teollisen pintakäsittelyn parista.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan paikkaa heti! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Laura Ström, puh. 0469236044.