(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Haemme asiakasyrityksellemme PINTAKÄSITTELIJÄÄ ruiskumaalauslinjalle sekä käsiruiskumaalaukseen. 

Aiempi kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Sinun ei siis tarvitse olla huippuammattilainen, mutta perusteet työtehtävän hoitoon olisi hyvä löytyä. Valitulle tekijälle annetaan perehdytys työtehtäviin. 

Työsuhteen kesto on aluksi 1-3 kk, mutta työsuhde voi jatkua tämänkin jälkeen. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Älä siis aikaile, vaan jätä hakemuksesi pikaisesti!

Mikäli mieleesi juolahtaa jotain kysyttävää, ota yhteyttä Elisa Nuutiseen puh. 044 797 8718

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.