(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsimme asiakkaallemme Joroisiin pintakäsittelijää metalliteollisuuteen.  

Työtehtäviin kuuluu kaikki pintakäsittelyyn liittyvä työt mm. raepuhallus ja märkämaalaus. Työ on monipuolista ja tarkkuutta vaativaa vastuullista työtä.  

Toivomme hakijalta ensisijaisesti alan koulutusta ja kokemusta korkeapainemaalauksesta, mutta voit olla myös vähemmän kokenut, mikäli olet motivoitunut sekä halukas oppimaan ja kehittymään alalla jopa ”nokkamieheksi” asti.  

Tehtävässä toimitaan yhtenä pintakäsittelyosaston henkilönä muiden tiimiläisten kanssa vastaten työn laadusta ja sujuvuudesta. Työtä tehdään osittain ahtaissa ja suljetuissa tiloissa, joten hakijalta edellytetään hyvää fyysistä joustavuutta ja kestävyyttä. Myös hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot korostuvat tehtävässä.

Hakijalta toivotaan valmiutta 2-vuorotyöhön.  

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.  

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.