(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme PINTAKÄSITTELIJÄÄ Mantsinen Group Ltd Oy:lle Ylämyllyn tehtaalle.

Mantsinen Group Ltd Oy -Meillä koneet ovat terästä ja tekijät rautaa-

Yritys valmistaa maailman suurimpia hydraulisia nostureita ja tuottaa maailman resurssitehokkaimpia logistiikkapalveluja. Yrityksen arkea kuvaa välittömyys ja halu muuttaa maailmaa tehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi.

Uskomme, että maailman paras materiaalinkäsittelykoneiden tiimi löytyy Mantsiselta, ja tähän porukkaan on nyt mahdollista päästä mukaan seuraavin näytöin: 

Sinulla on kokemusta pintakäsittelystä (hiekkapuhallus ja korkeapaineruiskumaalaus) tai olet halukas ja kyvykäs esim harrastuneisuuden kautta oppimaan pintakäsittelyn ammattilaiseksi. Lisäksi odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, huolellisuutta työssäsi ja mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa.  

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on aluksi
vuokratyö asiakkaamme palveluksessa määräaikaisessa työsuhteessa, mutta tähtää pitkäkestoiseen työhön asiakkaan kirjoilla.

Työsuhteen alussa koeaika. Palkkaus ja lisät Teknologiateollisuuden TES.

Jätäthän hakemuksesi pian, aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja saat Tanja Asikainen p. 050 376 5735 / tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.