(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme Järvenpäähän ammattitaitoista pintakäsittelijää/hiojaa. Asiakkaamme valmistaa sairaala- ja puhdastilakalusteita sekä merenkulkualusten mittatilauskalusteita keittiöihin ja catering – tiloihin.

Tehtävään valittavalta hakijalta toivomme työhön soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta rst-tuotteiden pintakäsittelystä ja hionnasta. Tämä työ on erinomainen mahdollisuus myös juuri valmistuneelle metallityöntekijälle kehittää omaa osaamistaan. Tärkeintä on reipas asenne työntekoon sekä valmius oppia.

Toivomme hakijalta omatoimisuutta ja positiivista asennetta. Hän pystyy toimimaan joustavasti ja asiakaslähtöisesti muuttuvissa tilanteissa. Myös tulityökortti ja työturvakortti tulee olla suoritettuna.

Työ alkaa heti sopimuksen mukaan ja kestää alustavasti vuoden loppuun saakka. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään. 

Lisätietoja:

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi