(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä
Rakennusvarma Wood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018
Rakennusvarma Wood Oy
Rakennusvarma – asumisen aatelia

Voimakkaasti kasvava Rakennusvarma Wood Oy on rakennusalan monipuolinen edelläkävijä. Tuotamme laatukoteja Etelä-Suomessa ja kehitämme rakentamiseen uusia ekologisia ratkaisuja.

MHM (Massiv-Holz-Mauer) -massiivipuuelementti on kemikaalivapaa, naulaamalla koottu ja helposti muokattava puuelementti monipuoliseen rakentamiseen. Rakennusvarma Oy:llä on lisenssi MHM:n käyttöön ja tuotantoon.

Hengittävä MHM-elementtirakenne tuo sisäilmaan luonnon raikkautta ja rakentamiseen joustavuutta. Rakenteen ilmataskut toimivat tehokkaana lämmöneristeenä. Koko tuotantoketju puolestaan siirtää hiiltä ilmakehästä rakennuksiin.

Tervetuloa rakentamaan parempaa maailmaa Rakennusvarman kanssa!
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Rakennusvarma Wood Oy:lle pintakäsittelijöitä vakituiseen työsuhteeseen Loviisan Valkossa käynnistyvään talomoduulitehtaaseen. Lähde mukaan heti alussa tehtaaseen, jossa käytetään Suomessa aivan uutta tapaa valmistaa ekologisesti talomoduuleja.

Työn sisältö:

- ulko- ja sisäseinien käsittely
- tapetointi ym sisustustöitä

Työ tulee olemaan 2-vuorotyötä, vaikka käynnistysvaiheessa töitä tehdään päivävuorossa. Ala kuuluu mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen piiriin.
Odotamme sinulta
Työ on sarjatyötä ja kaikki osat ovat valmiiksi tarkasti mitoitettuja. Odotamme hyvää työnjälkeä sekä ripeää työtahtia. Sinulla on jo kokemusta pintakäsittelytöistä ja olet pitkäjännitteinen ja jaksat hyvin toistuvia samoja työtehtäviä.
Muut tiedot
Kiinnostuitko työpaikasta? Hae paikkaa pikaisesti ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Käyttöön otetaan palkan lisäksi tuleva palkkiojärjestelmä. Yhteydenotot ja kysymykset ainoastaan VMP Porvoon toimistolle joko puhelimitse 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Tiina Laukkanen, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.