(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2018 konserni työllisti 42 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa. Sandvikin Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin. Haemme nyt tuotanto-organisaatioomme vuokratyösuhteeseen aktiivista ja ammattitaitoista pintakäsittelijää. Määräaikainen työsuhde solmitaan Eilakaislan kanssa.

Keskeiset tehtävät

Työssäsi tulet tekemään hiekkapuhallusta teräsrakeella. Työskentely tapahtuu Sandvikin pintakäsittely- ja viimeistelyosastolla. Pääset tekemään myös muita osastolla tehtäviä töitä tehtäväkierron ja oman osaamisesi mukaan. Näitä ovat esimerkiksi pesu ja suojaus, viimeistely (kierteiden avaus) sekä ruiskumaalaus.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista työskentelyotetta. Olet yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen sekä halukas oppimaan uutta. Työ edellyttää vuorotyövalmiutta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle laadukkaan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi arvostetussa kansainvälisessä yhtiössä sekä mielenkiintoisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa. Käytössäsi on hyvät työterveyspalvelut.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00-15.00 välisenä aikana. Ole rohkeasti pian yhteydessä, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit myös olla yhteydessä tekstiviestillä 050 513 5157!
Voit lähettää myös hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 25.9.2019 mennessä helposti ja nopeasti kohdistamalla hakusi tähän tehtävään kun olet rekisteröitynyt Kaislanet-palvelussa osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.