(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä/ tuotantotyöntekijä Myllykoskelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Haemme puusepänteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme kahta kokoaikaista ja vakituista työntekijää Myllykoskelle. 

Työ sisältää mm. erilaisten karmien ja listojen, sekä saunatuotteiden pintakäsittelytehtäviä (hionta, leikkaus, maalaus, kasaus, pakkaus). Työtä tehdään tuotannon puolella pääasiallisesti arkisin 6-14, tai 8-16. 

Tärkeimpänä ominaisuutena katsomme reippaan ja motivoituneen asenteen työnteköön. Perus maalaisjärjellä päästään jo pitkälle, ja peräänkuulutamme myös hyviä käytöstapoja, iloista mieltä, sekä postiivista tapaa toimia työpaikalla yhdessä muiden kanssa. Aikaisempi rakennusalan, tai teollisuuden tuotantokokemus on hakijalle eduksi, mutta ei välttämätöntä, jos edellä mainitut muut asenteelliset ominaisuudet täyttyvät. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen ja pitkäaikaiseen työshteeseen mahtavan työporukan kanssa, sekä toimivan ja reilun työnjohdon, joka huolehtii tunnollisesti työntekijöistään ja heidän tarpeistaan. 

Laitahan reippasti hakemus suoraan tästä, taikka heittele sähköpostia osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy