(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä teollisuusalueelle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme paikkamaalareita Kilpilahden teollisuusalueen pintakäsittelytöihin. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta pintakäsittelystä, mutta katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuus-/työmaaympäristöstä eduksi. Työsuhde ajoittuu alustavasti huhti-toukokuulle 2020 ja edellyttää kyseisenä aikana kykyä pitkiinkin työpäiviin. Hyvin suoritetut työt voivat avata mahdollisuuden myös kesätöille.

Pintakäsittelijänä työskentelet parin tai pienen tiimin kanssa vaihtelevissa työkohteissa Kilpilahden teollisuusalueella. Pintakäsittelyn tavoitteena on estää rautarakenteiden altistuminen korroosiolle suorittamalla niille asianmukainen pohjakäsittely, poistamalla epäpuhtaudet sekä suojaamalla pinnat maalikerroksella. Käsiteltävät kappaleet ovat ensisijaisesti jalostamon alueen rautarakenteita, kuten putkistoja, palkkeja, kaiteita, säiliöitä tai muita osia.

Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan. Tehtävään soveltuukin erinomaisesti myös työuransa alkupuolella oleva henkilö, joka on kiinnostunut tekniikan parissa ja teollisuudessa työskentelystä.

Toivomme hakijalta:

  • Aikaisempaa työkokemusta teollisuus- tai työmaaolosuhteissa, kuten rakennustyömaalla työskentelystä,
  • uskallusta työskennellä myös korkeissa paikoissa,
  • hyvää puhutun suomen kielen ymmärrystä sekä kykyä kommunikoida suomeksi ja
  • voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Eduksi katsomme:

  • B- tai C-luokan ajokortin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen pintakäsittelijän työn ainutlaatuisella ja yhdellä Suomen mielenkiintoisimmista teollisuusalueista.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Perttu Piispa, 050 471 3321 tai perttu.piispa@barona.fi.