(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä Sandvikille
Sandvik Mining and Construction Oy Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Etsimme tuotanto-organisaatioomme aktiivista ja ammattitaitoista pintakäsittelijää viikonlopputyöhön.

Keskeiset tehtävät

Työskentelet viimeistelijänä Sandvikin lastaus- ja kuljetuslaitteiden pintakäsittely- ja viimeistelyosastolla.

Katso video ja tutustu, millaista on työskennellä Sandvikilla: https://www.youtube.com/watch?v=RLp9m7LBFEk

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä laadukkaiden tuotteiden parissa turvallisissa, siisteissä ja moderneissa työskentelyolosuhteissa. Saat koulutusta työn ohessa ja tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö.

Mikäli olet muuttamassa työn perässä Varsinais-Suomeen Turun työssäkäyntialueen ulkopuolelta, autamme sinua asunnon etsinnässä.

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, mutta olet voinut pätevöityä alalle myös työkokemuksen kautta. Voit olla joko kokenut alan konkari tai työuraasi aloittava tulevaisuuden ammattilainen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen viimeistely- ja pintakäsittelytehtävistä. Omaat huolellisen ja oma-aloitteisen työskentelytyylin ja sinulle on luontaista toimia osana ryhmää. Työtehtävä edellyttää valmiutta viikonlopputyöhön.

Lisätietoja/yhteydenotot

Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja ensimmäinen sopimus on pituudeltaan 6kk - 1 vuosi, mutta sinulla on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat valittujen henkilöiden osalta sopimuksen mukaan.