(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä / ripustelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Haemme Outokummussa toimivalle asiakkaallemme tuotantotyöntekijää maalauslinjaston pintakäsittely- ja ripustelutehtäviin. Aluksi työ alkaa linjaston ripustelutehtävissä, mutta henkilöä aletaan perehdyttämään myös pintakäsittely- ja maalaustehtäviin.

Toivomme hakijalla olevan aikaisempaa teollisuuden työkokemusta tai tekninen koulutustausta, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan sekä avoin mieli uusille haasteille. Työskentely tapahtuu 3-vuorossa ja työt alkavat sopimuksen mukaan marras/joulukuussa. 

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Lisätietoja: piia.sallinen@rtkpalvelu.fi / 044 385 4280

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.