(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä / ripustelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Etsimme Outokummussa toimivalle asiakkaallemme tuotantotyöntekijää pintakäsittely- sekä ripustelutehtäviin. Aluksi työ alkaa linjaston ripustelutehtävissä, mutta henkilöä aletaan myös perehdyttämään pintakäsittely- ja maalaustehtäviin.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta teollisuuden ympäristössä työskentelystä, reipasta asennetta työtä kohtaan sekä avointa mieltä uusille haasteille. Tarjoamme motivoituneelle henkilölle mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen sekä mielenkiintoisen työn teknologiateollisuuden tehtävistä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä sillä tehtävään perehdytetään ja koulutetaan. Asenne ratkaisee.

Työskentely tapahtuu 3-vuorossa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit pintakäsittelylinjaston tehtävistä, niin jätä hakemus pikaisesti.

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkpalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.