(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä puusepänteollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haluatko työskennellä puusepänteollisuudessa? Oletko tarkka ja haluat työssäsi nähdä oman kädenjälkesi?

Haemme asiakasyrityksellemme puusepänteollisuuden PINTAKÄSITTELIJÄÄ Lahteen.

Työtehtäviin kuuluu mm. ruiskumaalaus, petsaus ja lakkaus tai pintakäsittelylinjastolla työskentely. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus pintakäsittelylinjanhoitajan tehtävistä katsotaan myös eduksi.

Työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakasyritykseen. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta odotamme valmiutta myös kaksivuorotyöhön. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi viimeistään 31.3.2019. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista sekä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland