(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä metaaliteollisuuteen (Ylöjärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Asiakkaamme on perinteinen pirkanmaalainen metalliteollisuuden pintäkäsittelyihin erikoistunut yritys, joka on toiminut jo useamman vuosikymmenen ajan. Heidän erikoisalaansa ovat korkelaatuiset teräs- ja rautarakenteiden teräsrae-, lasikuulapuhallus- ja maalaustyöt. Etsimme nyt heille ammattitaitoista pintakäsittelijää kevät-kesäsesonkiin. Työtä tehdään yrityksen Ylöjärvellä sijaitsevissa toimitiloissa. Työ on osa-aikaista sesonkityötä ja työsuhde on vuokratyösuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan.

Pintäkäsittelijän työtehtävä sisältää metallikappaleiden korkeapainemaalausta. Maalauksen lisäksi tehtävään kuuluu maalattavien kappaleiden puhdistus ja suojaus sekä mahdollinen hiekkapuhallus.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään pintakäsittelyalan peruskoulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävästä. Arvostamme reipasta ja sujuvaa työntekotaitoa sekä joustavuutta työssä. Trukinajotaito katsotaan hakijalle eduksi. Työpaikka ei sijaitse julkisten kulkuyhteyksien päässä, joten työmatkoja varten tarvitaan oma auto.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja siinä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä pikaisesti hakemuksesi oheisen linkin kautta. Muista mainita hakemuksessasi aikaisempi työkokemuksesi ja osaamisesi. Kaikkiin tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa arkisin klo 8-16 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.