Pintakäsittelijä huonekaluteollisuuteen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2021

Adi Kalusteet on moderni, kotimainen kalustevalmistaja ja toimisto- ja julkistilakalusteiden maahantuoja. Erikoisosaamisemme keskittyy toimistokalusteisiin, julkishallinnon tilojen kalustamiseen ja yksilöllisiin myymäläkalusteisiin. Meille tärkeitä arvoja ovat suomalainen muotoilu, tuotteiden muokattavuus tilojen ja käyttötarkoitusten mukaan ja lopputuotteen laadukkuus. Adi tunnetaan monipuolisena mittatilauskalusteiden valmistajana. Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin kokemuksemme ja asiantuntijuudemme tuomalla osaamisella, aina pienintä yksityiskohtaa myöten.

Etsimme Adi Kalusteet Oy:lle Halikkoon ammattiaitoista ja motivoitunutta pintakäsittelijää. Työtehtäviin kuuluu kalusteiden pintakäsittely sekä muita työtehtäviä. Työ on päivätyötä

Toivomme, että omaat aiemman alalta jo kertyneen vankan työkokemuksen ruiskumaalauksesta. Olet korkealla työmoraalilla varustettu työskentelijä, joka on ylpeä laadukkaasta työnjäljestä ja omaat reippaan asenteen.

Odotamme myös, että sinulla on alan koulutus tai kokemuksen tuoma ammattitaito, ja olet valmis oppimaan myös uutta. 

Tässä tehtävässä on mahdollisuus pidempiaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen asiakkaalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit, toimi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Klikkaa alta "Hae  paikkaa". Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Lisätiedot: Henna Hietanen, henna.hietanen@eezy.fi, p.0408022923Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot