Pintakäsittelijä elektroniikkateollisuuteen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Micropower Oy

Micropower Oy kehittää ja valmistaa teollisia akkulatureita. Yhtiö on perustettu Salossa 1989 ja työllistää tänä päivänä n. 75 henkilöä.

Tehtaamme sijaitsee valoisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa Salon IOT Parkissa (ex-Nokia tehdasalue) hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimimme tällä hetkellä yhdessä vuorossa ja koko yritys ns. ”saman katon alla”. Tyypillistä toiminnallemme ja kilpailuvalttimme ovat kyky tehdä joustavasti ja tilausohjautuvasti pieniä sarjoja asiakaskohtaisia erikoistuotteita.

Yhtiö on osa Ruotsalaista, vakavaraista ja yksityisessä omistuksessa olevaa Micropower Groupia. Micropower Group kehittyy ja kasvaa nopeasti koska pääasialliset asiakkaat ovat sähköllä liikkuvia trukkeja, työkoneita ja hyötyajoneuvoja valmistavat yritykset

Rekrytoimme jatkuvasti uusia kollegoita tuotantotehtäviin; tehtävät käsittävät mm. varastotoimintoja, komponenttien käsiladontaa, piirilevyjen pintakäsittelyä, laturien testausta ja kokoonpanoa. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on etu muttei välttämätöntä. Kiinnostus tehtäviin, tarkka luonne ja motivaatio oppia riittävät jo pitkälle.

Rekrytoimme ja palkkaamme uudet kollegamme ensi vaiheessa rekrytointikumppaniemme kautta. Katso lisätiedot avoinna olevista tehtävistä Eezy:n sivuilta. Lisätietoja Micropower Oy:sta löydät webbisivuiltamme, LINKEDIN:stä ja Facebook:sta.

TOIMENKUVA

Haemme Micropower Oy:lle Saloon luotettavaa ja reipasta elektroniikka-alan tuotantotyöntekijää. Työtehtäviin kuuluu mm. kappaleiden pintakäsittely uppolakkausmenetelmällä, sekä siihen liittyvät valmistelu- ja viimeistelytyöt. Työ tehdään päivävuorossa klo 7-15, viikkotyöaika 37,5h. Tässä tehtävässä mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakkaalla.

ODOTAMME SINULTA

Olet joustava ja korkealla työmoraalilla varustettu, oma-aloitteinen tiimipeluri.

Odotamme sinulta tietokoneen käytön perustietoja ja -taitoja. Ja sinulla on koulutuksen tai kokemuksen kautta jonkinmoinen ymmärrys elektroniikasta/sähkötekniikasta. Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksesi.

KIINNOSTUITKO?

Tarjoamme sinulle työskentelymahdollisuuden osana hyvää tiimiä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Klikkaa alta "Hae  paikkaa" Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.  Lisätietoja tehtävästä antaa Henna Hietanen Eezy VMP Salo / p.040 8022923


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1512123
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Marttila, Paimio, Salo, Somero, Tarvasjoki, Turku