(Poistunut julkaisusta)

Pintakäsittelijä asiakkaallemme Turun alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme kehityskelpoista ja reipasta pintakäsittelijää Turun alueella toimivaan puusepänverstaaseen.  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on vakituinen.  
Odotamme sinulta käytännön työn kautta hankittua kokemusta pintakäsittelystä, esimerkiksi automaalauksen kautta. Puualan kokemusta ei edellytetä, mutta siitä on etua. Henkilönä olet joustava ja helposti uutta omaksuva, motivoitunut ja sitoutuva. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja arvostat työssäsi laadukasta työn jälkeä.  
Tehtävänkuvaan kuuluvat monipuoliset pintakäsittelytyöt tuotteiden valmistusprosessin eri vaiheissa. Työ edellyttää valmiutta toimia monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä 2-vuorossa.  
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja mukavaan työhön vakaassa puualan yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 4.3. mennessä. Tiedustelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana, HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Pintakäsittelejiä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku