Pinnoitusoperaattori
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme

Pinnoitusoperaattoria

vastaamaan yrityksen tuotteiden PVD-pinnoituksesta.

Työnkuvaus:

Pinnoitusoperaattori vastaa mm. työkalujen PVD-pinnoituksesta Platitin pinnoituskoneilla sekä tekee muita tarvittavia metallitöitä. Pinnoitusprosessissa höyrystetään metallia, joka reagoi typen kanssa ja lopulta kondensoituu terän pinnalle kovaksi pinnoitteeksi. Prosessiin kuuluu tuotteiden esikäsittely, työkalujen käsittelyä, pinnoituskoneen käyttö asetuksineen, valvontatyöt sekä koneen huoltotoimenpiteet yksin tai yhdessä konevalmistajan kanssa.

Asiakasyrityksellämme on monipuolinen konekanta, joka mahdollistaa sekä HSS- että kovametallisten erikoistyökalujen valmistuksen, huollon sekä PVD-pinnoituksen. Toiminnan jatkuva kehittäminen on yrityksen perusta ja sillä varmistetaan, että työkalut ja palvelu ovat alan ehdotonta kärkeä.

Työn vaatimukset:

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää äärimmäistä tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä työskentelyotetta, oma-alotteisuutta sekä kärsivällisyyttä. Myös englannin kielen taitoa tarvitaan, jotta kommunikointi laitteen valmistajan / huoltajan kanssa onnistuu. Eduksi on, mikäli henkilöltä löytyy ymmärrystä sekä mekaniikasta ja tekniikasta, mutta myös yleisesti laitteista ja työkaluista sekä niiden toiminnoista. Valitulla henkilöllä voi olla esim. sähkötekninen tai koneautomaatiopuolen koulutus tai joku muu tehtävään soveltuva koulutus. Huom! Vuorotyövalmius.

Mikäli koet olevasi kehittäjäluonteen omaava Pelle Peloton, voit olla etsimämme henkilö!

Mitä työ tarjoaa?

Tähän tehtävään valittu henkilö tulee saamaan hyvän ja kattavan perehdytyksen tätä työtä pitkään tehneeltä henkilöltä sekä tietysti myös muiden työkavereiden täyden tuen. Tehtävässä on mahdollisuutta kehittyä itse alan harvinaiseksi ammattilaiseksi, mutta kehittää myös koko prosessia. Palkkaus on kilpailukykyinen ja palkkatoiveet otetaan huomioon.

Kuinka hakea?

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan kertoa myös palkkatoiveesi sekä ajankohdan, jolloin pystyt aloittamaan työt.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Workpowerin yhteyshenkilö Elina Forssell. Yrityksestä kerromme lisää haastattelun yhteydessä. Yhteydenotot sähköpostitse elina.forssell@workpower.fi tai puhelimitse 0407069967.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot