(Poistunut julkaisusta)

Pinnoittaja (määräaikainen 12kk )
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Kiinnostaako sinua mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät telapinnoituksien parissa?

Valmet tarjoaa laajoja telahuoltoja, jotka parantavat paperikoneen käytettävyyttä sekä pidentävät telojen huoltovälejä. Pinnoitus on osa Valmetin telahuoltoa ja kattaa kaikki telojen pinnoitetyypit. Pyrimme varmistamaan telojen mahdollisimman pitkän elinkaaren ja teknisen luotettavuuden alati kehitettävien materiaaliratkaisuiden ja pinnoitustekniikoiden avulla.

Haemme nyt pinnoittajaa monipuolisiin työtehtäviin Service Jyväskylän pinnoitustuotantoon.


Tehtäviin tulevat kuulumaan paperi-, kartonki-, sellu- ja pehmopaperikoneiden telojen erilaiset pinnoitustyöt. Työssä on tärkeää ymmärtää paperikoneen telarakenteita ja erilaisia telojen pinnoitteita. Yhteistyö työntekijöiden sekä työnjohdon kanssa on tiivistä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana tiimiä. Työ on pääsääntöisesti 2/3-vuorotyötä mutta myös 5-vuorotyö on mahdollista tilanteesta riippuen.

Edellytykset:

Toivomme että hakijalla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus esimerkiksi metalli-, kemian- tai prosessitekniikan alueilta. Alan työkokemus ja osaaminen paperikoneen teloihin liittyvistä huoltotoimenpiteissä katsotaan merkittäväksi eduksi. Lisäksi telojen pinnoitusmateriaalien tuntemus on tärkeää ja tukee tehtävässä menestymistä.

Työssä tietokoneen ja erilaisten järjestelmien käyttö on jokapäivästä, joten riittävät tietotekniset taidot ovat vaatimus tehtävässä. Edellytämme myös sitoutumista Valmetin arvoihin, asiakkaisiin, uudistumiseen, erinomaiseen toimintaan ja ihmisiin, jotka muodostavat pohjan kaikelle toiminnallemme. Lisäksi englannin kielen taito on sinulle eduksi.  

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuoliset ja haastavat työtehtävät, joissa työmenetelmien ja materiaalien kehitys on jatkuvaa. Tehtävän hoitaminen vaatii erikoisosaamista, joten tulemme perehdyttämään sinut hyvin tehtäviisi. Servicen tuotannossa työskentelee yli 60 alan ammattilaista, joten asiassa kuin asiassa voit turvautua työtovereidesi tukeen.

Valmetilla pääset työskentelemään alan johtavassa yrityksessä ja kehittää ammattitaitoasi edelleen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän keskustan tuntumassa. Tehtävä on määräaikainen 12 kuukautta.

Valmet Rautpohjan esittelyvideo löytyy täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Lisätietoja:

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja servicen tuotannosta antaa Heikki Lehtinen +358 40 548  2043 heikki.lehtinen@valmet.com tai Eero Hartikainen, +358 40 557 7832, eero.hartikainen@valmet.com

Hakuaika päättyy 8.11.2020. Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers