(Poistunut julkaisusta)

PIMA-rakentamisen palvelupäällikkö
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.                                                                                             

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen palvelupäällikköä yksikköön, joka kunnostaa pilaantuneita maita. Tule kanssamme pitämään huolta Helsingin maaperästä!

Kaupunkitekniikan rakentajamme taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin – katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Rakentajamme toteuttavat haastavatkin rakenteet ammattitaidolla ja huolehtivat kaupunkielämän sujuvuudesta työmaiden ympärillä. 

Mitä teet?

Palvelupäällikkönä johdat pilaantuneiden maiden kunnostamisen yksikköä, toimit esimiehenä viidelle työntekijälle ja olet maamassojen kiertotalouden asiantuntija. Olet myös kaupunkitekniikan rakentamisen osaston johtoryhmän jäsen. 

Kuka olet?

Sinulla on esimieskokemusta ja tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi diplomi-insinöörin tai filosofian maisterin tutkinto. 

Sinulla on myös PIMA-alan kokemusta ja tietotaitoa, kuten kokemusta maamassojen ja rakennusmateriaalien koordinoinnista, jalostuksesta ja kierrätyksestä sekä alan lainsäädännön, tutkimus- ja kunnostusmenetelmien ja hankintamenettelyn tuntemusta.   
Olet sitoutunut, tavoitteellinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. 

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeän tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.  

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa. 

Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaan määräytyvä tehtäväkohtainen palkkasi on 4096,84 euroa kuukaudessa + mahdolliset lisät. 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Hannu Halkola 3.12. alkaen arkisin, puh. 0500 427 730, hannu.halkola@hel.fi. Täytä hakemuksesi 17.12.2019 klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on STARA-02-3-19.