(Poistunut julkaisusta)

PIM-kehittäjä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haluatko kasvaa kaupallisen tuotetiedon hallinnan ammattilaiseksi? Haemme nyt Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Vaasaan

KEHITTÄJÄÄ KAUPALLISEN TUOTETIEDON HALLINTAAN

Tulet työskentelemään elintärkeänä osana pientä tiimiä, joka vastaa verkkokauppojen, kaupallisen tuotetiedon hallinnan ja asiakaskokemuksen personoinnin suunnittelu- ja toteutusprojekteista. Tiimissä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan tehtäväkenttääsi ja vastuisiin. Palat halusta suunnitella korkealaatuisia ja toimivia kaupallisen tuotetiedon hallinnan tietomalleja, prosesseja ja toimintamalleja asiakkaille, ja haluat tätä kautta luoda parhaan mahdollisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille.

Kaupallisen tuotetiedon hallinnan kehittäjänä sinulla on ymmärrys tuotetiedon ja sen hallinnan merkityksestä liiketoiminnalle. Ymmärrät kaupallisen tuotetiedon hallintajärjestelmän merkityksen osana yrityksen arkkitehtuuria, ja sinulla on mahdollisesti jo käytännön kokemusta jostakin kaupallisen tuotetiedon hallintajärjestelmästä, kuten esimerkiksi inRiver PIM, Akeneo, Adeona PIM, Heiler tms. Sinulla on jo hieman osaamista seuraavista:

  • .NET (C#) 
  • PHP
  • Webservice-rajapinnat (SOAP, REST)  
  • XML 
  • Integraatioista
  • SQL 

Nautit työtehtävästä, jossa saat työskennellä monipuolisessa teknisessä roolissa. Haluat myös toimia asiakkaiden luotettuna neuvonantajana, joka auttaa heitä viemään kaupallisen tuotetiedon hallinnan Excel-pohjaisesta manuaalista työtä vaativasta kaaoksesta automatisoiduksi ja johdetuksi kilpailuedun lähteeksi. 

Meillä voit kehittyä osaavan tiimin tukemana kaupallisen tuotetiedon hallinnan asiantuntijaksi. Saat työskennellä kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut kuten esimerkiksi lomamökit (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammasetuuden (300€/vuosi) sekä monia muita, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Haku päättyy 27.10.2019! Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Arto Hietaharju, p. 0407759775 tai arto.hietaharju@digia.com.