(Poistunut julkaisusta)

Pilvipalveluosaajia Oulun seudulle
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Pilvipalvelut tarjoavat yrityksille uudenlaisia mahdollisuuksia rakentaa omia sovelluksia ja palveluita pilvipalvelupohjaisiksi, minkä vuoksi pilvipalvelut ovat tulleet yrityksille ajankohtaisemmiksi kuin koskaan. Oulussa uusia osaajia kaivataan erilaisiin pilvipalveluihin liittyviin rooleihin – kiinnostaako sinua työllistyä alalle, jonka osaamisesta on kasvava kysyntä? Hae mukaan Cloud Academy -koulutusohjelmaan. Haku on auki 31.8.2018 saakka!

Cloud Academy on 4 kk kestävä koulutusohjelma, jossa koulutamme 15 uutta pilvipalveluosaajaa ICT-alan monipuolisiin työtehtäviin. Cloud Academy on yhdistelmä työssäoppimista sekä pilvipalvelukoulutusta – koulutusohjelmassa työskentelet yhteistyöyrityksessä ja pääset heti mukaan yrityksen monipuolisiin ja kiinnostaviin käytännön projekteihin. Työssäoppimisen tueksi saat 17 päivän koulutuksen, jossa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Pilvipalveluiden ja Microsoft Azuren perusteet
  • Microsoft Azuren ylläpito ja palveluiden toteuttaminen
  • Windows Server 2016 käyttöönotto ja hallinta
  • Office 365 käyttöönotto ja hallinta
  • AWS:n tekniset perusteet
  • AWS:n operointi ja palveluiden toteuttaminen

Voit olla joko nuori tulevaisuuden kyky tai jo pidempään muiden teknologioiden kanssa työskennellyt alan ammattilainen, joka etsii vahvistusta osaamiselleen ja uusia askeleita uralleen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta, mutta myös rohkeutesi ottaa askel kohti tulevaisuuden pilvipalveluosaamista. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen perustuvaa IT-alan osaamista. Soveltuva koulutustausta voi olla esimerkiksi insinööri, DI, tietojenkäsittelyn FM tai IT-tradenomi.

Uusia osaajia tarvitsevien yhteistyöyrityksien rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat tarkemman tehtävänkuvan mukaan, mutta kaikissa rooleissa arvostetaan motivaatiota ja kehittymishaluista asennetta.

Voidaksesi hakea Cloud Academyyn, sinun tulee olla TE-toimiston asiakas. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä kaksi hakulomaketta:

1) Täytä TE-palveluiden sähköinen koulutushakemus osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku. Hakulomakkeen koulutusnumero 680858. Esivalinta ohjelmaan tehdään tämän koulutushakemuksen perusteella. Anna motivaatiosi näkyä ja perustele hakemuksesi huolellisesti.

2) Tee Sarasen sähköinen osaajaprofiili. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän osaamisprofiilin perusteella, joten muista tuoda selvästi esiin koulutus- ja työkokemustaustasi sekä miksi juuri sinä olet sopivin henkilö yhteistyöyritykselle. Tämän osaamisprofiilin perusteella esittelemme sinut yhteistyöyrityksille.

Hae mukaan nyt! Hakuaika on voimassa 9.9.2018 saakka.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana. Koulutusohjelmaan pääsy edellyttää yrityspaikan löytymistä.

Lisätietoja ohjelmasta saat osoitteesta https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/cloudacademy/ sekä ohjelman yhteyshenkilöltä: Jonna Juutilaiselta, 044 571 2086, jonna.juutilainen@saranen.fi

Cloud Academy -koulutusohjelma toteutetaan rekrytoivien yritysten, TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana RekryKoulutuksena. Koulutusohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.