(Poistunut julkaisusta)

Pilvipalveluarkkitehti
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

ETSIMME VALTORIIN PILVIPALVELUARKKITEHTIÄ

Haemme asiakkaallemme Verohallinnolle arkkitehtiasiantuntijaa, jolla on kyky suunnitella laajoja kokonaisuuksia ja jonka katse on tulevaisuudessa. Mikäli termit alustatalous, automaatio, robotiikka, blockchain, big data, analytiikka, algoritmit ja tekoäly on hallussa ja olet ehtinyt työskentelemään jonkun edellä mainitun termin ympärillä, saatat olla juuri oikea henkilö hakemaan meille töihin.

Asiakkaallamme on tavoitteena luoda ympäristö ketterälle kehitykselle, jossa liiketoiminnalta tullut hyväksytty idea saadaan testiin kolmen viikon sisällä. Olet olennaisena henkilönä mukana mahdollistamassa liiketoiminnasta tulleita ideoita käytäntöön.

Tehtävänäsi on vastata asiakkaan pilvipalveluiden arkkitehtuurin suunnittelusta yhdessä asiakkaan arkkitehdin kanssa (IaaS, PaaS, SaaS, Microsoft 365). Tärkeänä osana on kokonaisuuden suunnittelu ja dokumentointi sekä järjestelmien toimivuuden jatkuva kehittäminen ja varmistaminen. Vastaat myös että uusi arkkitehtuuri on yhteensopiva jo tuotannossa olevien vanhempien järjestelmien kanssa ja pidät huolta järjestelmien välisten rajapintojen dokumentoinnista. Arkkitehtina sinulla on myös merkittävä aktiivinen rooli osallistua kehitysprojekteihin oman vastuualueen osalta.

Hakijalta odotamme:
Tehtävässä edellytetään kykyä käsitellä laajoja kokonaisuuksia ja tehdä useiden vaihtoehtojen vertailuja. Suosituksena osaamisvaatimukselle on vähintään ICT-alan amk-tasoinen koulutus tai vastaavat tiedot/taidot.

Tarjoamme sinulle:
• Näköalapaikan yhteen Suomen suurimmista IT-ympäristöistä.
• Mahdollisuuden työskennellä hyvin erilaisten teknologioiden parissa.
• Tilaisuuden vaikuttaa ja samalla kehittää omaa osaamistasi.
• Viihtyisän työympäristön ja erittäin ammattitaitoiset kollegat.
• Joustavat työajat ja modernit etätyövälineet.
• Hyvät urakehitysmahdollisuudet.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävän toivottu aloitusajankohta on joulukuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 9.11.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-834-2018).

Lisätietoja: 
Ryhmäpäällikkö
Maria Borgström
p. 050 529 4672
maria.borgstrom@valtori.fi