(Poistunut julkaisusta)

Pilvikonsultti
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Etsimme pilviosaamiselle vahvistuksia projekti- ja konsultointipalveluiden tiimiimme!

PILVIKONSULTTI TAI -ARKKITEHTI, O365/AZURE

Haemme intohimoisia tekijöitä rentoon tiimiimme, jossa suunnittelemme, konsultoimme ja toteutamme pilviratkaisuja monipuolisille asiakkaillemme. Työskentelet muiden pilviosaajiemme kanssa erilaisissa yritysasiakkaidemme projekteissa, jotka liittyvät pilvipalveluiden käyttöönottoon. Osallistut suunnittelutyön lisäksi muun muassa pilvi-infran pystyttämiseen ja tuotantoon vientiin. Ideoit, miten asiakkaamme voisi hyödyntää uusimpia pilvipalveluita mahdollisimman tehokkaasti. Sinun ei tarvitse olla valmis guru, sillä voimme muokata toimenkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Toimipisteesi sijaitsee mieluiten Jyväskylässä, Tampereella tai Helsingissä.

TOIVOMME

Sinulla on kokemusta Microsoft-pilvipalvelusta (Azure ja/tai Office 365) sekä perinteisistä palvelin- ja hostingpalveluista. Windows-ympäristöt ovat sinulle kotoisia, mutta ei haittaa, jos kulmasi ei mene kurttuun Linuxin edessä. Jaksat dokumentoida huolellisesti ja luoda kehityssuunnitelmia, koska näet sen tuottavan iloa tulevaisuudessa muillekin samaa ympäristöä käpisteleville. Juttelet luontevasti liiketoiminnan edustajien kanssa ja haluat ymmärtää mihin tarpeeseen ratkaisujasi käytetään. Lontookin sujuu tarvittaessa.

Huumorintajun lisäksi arvostamme myös kokemustasi muista pilvipalveluista (esimerkiksi AWS/GCP), skriptaamistaitoja (vaikkapa Powershell) ja perinteisen legacy-maailman ymmärrystä, Sinulla voi olla jo hajua DevOps-toimintamalleistakin ja sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta. Olet erityisen kiinnostunut julkipilven tarjoamista mahdollisuuksista ja haluat kehittyä niiden parissa. Hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät eri järjestelmien ja palveluiden väliset riippuvuudet. Työskentelet mielelläsi porukassa ja viihdyt asiakkaiden parissa, eikä otsasuoni ala välittömästi pullottamaan pienten hikkojen edessä.

TARJOAMME

Tästä saat itsenäisen ja vastuullisen roolin vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Haluamme myös tarjota mahdollisuuksia osaamisesi jatkuvaan kehittymiseen tukemalla koulutuksiin osallistumista ja sertifiointien suorittamista. Voit aidosti vaikuttaa teknologiavalintoihin ja kehittää sekä asiakkaidemme ympäristöjä että omia palveluitamme. Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin. Siksi tarjoamme mukavan porukan lisäksi tavallista kattavammat työsuhde-edut.

KIINNOSTUITKO? 

Lisätietoa tehtävistä antaa mielellään Sami Lahti, p. 040 744 2723 tai sami.lahti@inmicsnebula.fi.

Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.5. mennessä tai mahdollisimman pian, palkkaamme sitä mukaa kun sopivia osaajia löytyy!