(Poistunut julkaisusta)

Pilviasiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Pilviteknologioilla toteutettujen palveluiden kehityksen kiihtyessä haemme Palveluyhtiön ICT -yksikön jatkuviin palveluihin asiantuntijaa vahvistamaan joukkojamme.

Asiantuntijana pääset osaksi vauhdikkaasti kehittyvää pilviteknologia maailmaa. Tehtävässä vastaat yhtiöryhmän pilviratkaisuiden suunnittelusta ja teknisistä toteutushankkeista. Avustat eri sidosryhmiä soveltuvan pilviratkaisumallin ja teknologian valinnassa sekä toimit asiantuntijana kehityshankkeissa. Huolehdit vastuualueesi palveluiden käytettävyydestä ja teet tiivistä yhteistyötä eri toimittajien ja sisäisten asiakkaiden kanssa.

Vastaan tulevat tilanteet ovat vaihtelevia, joten päiväsi eivät koskaan seuraa toisiaan samanlaisina. Joka päivä opit uutta ja tehtävässä on mahdollista kehittyä ICT-ammattilaisena huippujen joukkoon.

Odotamme

- käytännön osaamista ja kokemusta Azure/AWS pilvipalveluiden käyttöönotoista ja hallinnasta
- positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- kokemusta toimittajayhteistyöstä
- oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme

- Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työyhteisössä osana iloista, rentoa ja huumorintajuista tiimiä
- Joustavat työajat sekä etätyö mahdollisuuden
- Hyvät työsuhde- ja henkilöstöedut

Eduksi lasketaan

- Sertifioinnit teknologioihin ja palvelunhallintaan liittyen

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelujohtaja Sami Holopainen viikoilla 28 ja 31, puh. 040 770 0575 Sami.Holopainen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävä on vakituinen. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.