(Poistunut julkaisusta)

Pilviarkkitehti / Cloud Architect
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Haemme pilviarkkitehtia vauhdittamaan finanssialan digitalisaatiota.

Sinulla on jo takataskussasi menestyksekkäästi luotsattuja pilviprojekteja ja olet päässyt käytännössä todentamaan pilven mahdollisuudet teknologisten ratkaisujen modernisoinnissa. Tiedät mitä nopeamman time to marketin luominen vaatii ja miten pilven avulla luodaan kustannussäästöjä liiketoimintaan. Asiakkaamme ovat johtavia finanssialan toimijoita, joten ymmärrät myös finanssialan regulaatio- ja tietoturvavaatimuksia ja osaat ottaa ne työssäsi huomioon.

Meillä tehtäviisi kuuluu pilviratkaisujen ja pilviarkkitehtuurin suunnittelu asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin. Osaat mallintaa kestäviä ratkaisuja ja suunnitella arkkitehtuuriroadmapin, joka takaa menestyksekkään pilvitransformaatiomatkan. Tiedät eri palveluiden erot ja pystyt valitsemaan niistä oikeat komponentit. Osaat keskustella kansantajuisesti ja liiketoimintalähtöisesti pilvipalveluista sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Mieluiten sinulla on jo pitempiaikaista kokemusta pilvipalveluiden rakentamisesta (erityisesti Azuren päälle).

Tulevassa roolissasi seuraat myös pilvialueen teknologioiden kehitystä ja pystyt pitämään asiakkaamme ja myös oman liiketoimintayksikkömme pilviympäristöjen kehityksen kärjessä. Vastaat juuri perustettavassa tiimissä pilviratkaisujen kovimmasta ytimestä sekä näkemyksestä.

Mitä odotamme sinulta?
• Vahvaa kokemusta pilvialustojen hyödyntämisestä (Azure, AWS, Google Cloud) ja konkreettisia näyttöjä vaativien pilviratkaisujen suunnittelusta ja kehittämisestä. Tunnet erilaiset pilviratkaisut, arkkitehtuurit, niihin liittyvät teknologiat ja niiden väliset riippuvuudet. Ymmärrät mitä menestyksekkään pilvitransformaation toteuttaminen vaatii.
• Ymmärrät liiketoiminnan tavoitteita sekä muutostarpeita ja näet minkälaiset tekniset ratkaisut sopivat mihinkin tarpeeseen. Pystyt hahmottamaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja rakentamaan ratkaisuja kestävälle pohjalle.
• Tiedät mitä teknisten ratkaisujen modernisointi käytännössä tarkoittaa.
• Automatisointi, monitorointi, turvallisuus, pilvikapasiteetin kustannusten optimointi ja self-healing ovat näkökulmia, jotka ovat sinulla selkäytimessä.
• Pystyt tarvittaessa valmentamaan useampia devops-tiimejä niin, että tiimien tossut saadaan käännettyä samaan suuntaan.
• Olet proaktiivinen tiimipeluri ja nautit työskentelystä ympäristössä, jossa on useita sidosryhmiä.
• Viestit ja kommunikoit tehokkaasti niin suomeksi kuin englanniksi.
• Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja haluat myös kehittää osaamistasi aktiivisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?
• Ennen kaikkea mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja finanssialan johtavien toimijoiden kanssa.
• Mahdollisuuden päästä vauhdittamaan finanssialan pilvitransformaatiota ja innovoimaan kokonaan uutta.
• Saat tilaa, vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan rooliisi. Tarjoamme sinulle yksilöllisen kehittymispolun yhdessä maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, joka tarjoaa mahdollisuuksia myös kansainvälisesti.
• Kilpailukykyisen palkan.
• Erinomaiset työsuhde-edut, kuten osakeohjelmamme, erittäin kattavan työterveyden, sairaan lapsen hoitopalvelun, puhelinedun, virike- ja lounasedut (etätyömahdollisuus ja asianmukaiset työvälineet ovat meillä perusjuttuja).
• Työyhteisön, jossa osaamistasi arvostetaan ja missä työkaverit ovat aidosti hyviä tyyppejä, jotka puhaltavat yhteen hiileen.

Kiinnostuitko?
Kuulemme sinusta mielellämme! Hae tehtävää niin pian kuin mahdollista, mutta kuitenkin viimeistään 1.3.2021 rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Elina Jolma, Director Consulting Services, Financial Services, LTC-Otso Oy: puh. 050 304 0243, elina.jolma@cgi.co