(Poistunut julkaisusta)

PILTINTEKIJÄ
Nestlé

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Nestlé on maailman suurin elintarvikealan yritys. Nestléllä on yli 2000 brändiä maailmanlaajuisesti; globaaleja ikoneita kuten Nescáfe, Nespresso ja KitKat sekä paikallisia suosikkeja kuten Piltti ja Bona. Nestlé on perustettu Sveitsissä yli 150 vuotta sitten.

Kaikki tietävät Piltin ja monet ovat sitä lapsena syöneet, mutta vain harva pääsee sitä itse valmistamaan! Oletko Sinä meidän seuraava

PILTINTEKIJÄ?

Nyt olisi loistava tilaisuus päästä Turun Piltti-tehtaalle valmistamaan perinteistä lastenruokaa. Koska loppukäyttäjämme ovat maailman tärkeimpiä ja vaativimpia, olemme valinneet heille puhtaimmat ja ravinto-arvoiltaan parhaimmat raaka-aineet, joista ammattitaitoiset piltintekijämme valmistavat laadukkaita, ravitsevia sekä herkullisia lastenruokia.

Miten Pilttiä sitten tehdään? Aivan kuten kotonakin tekisit ruokaa, mutta vähän isommassa mittakaavassa. Ensin raaka-aineet keräillään ja esivalmistellaan, jonka jälkeen Pilttiä keitetään suuressa keittokattilassa. Tämän jälkeen se tölkitetään, kuumennetaan uudelleen ja pakataan. Alkaako jo kiinnostaa?

Toivomme meidän seuraavalta piltintekijältä:

  • kokemusta ja/tai koulutusta elintarvikealalta
  • ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta
  • halua kehittyä ja kehittää omaa työtään

Pilttiä valmistetaan vuorotyönä turvallisessa työympäristössä ja piltintekijöitä tarvitaan tuotannon jokaiselle osastolle koko- ja osa-aikaisiin vakituisiin työsuhteisiin. Työ on vaihtelevaa ja palkkaus määräytyy elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivottavasti lähetät meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen tuuli.ilves@fi.nestle.com 22.4.2018 mennessä. Samaan osoitteeseen voit lähettää myös työhön liittyviä kysymyksiä. Nähdään Pansiossa!