PILOTTI
LeaseGreen

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Olisiko intohimosi tehdä Suomen vaikuttavinta ilmastotekoa? Kyllä, LeaseGreenillä teemme työtä, jolla on merkitystä sekä asiakkaille, yhteiskunnalle että maapallolle. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pääset tekemään Suomen vaikuttavimman ilmastoteon – kiinteistö kerrallaan.

 

Etsimme nyt palvelutiimiimme uutta PILOTTIA. Pilotti ohjaa meillä palveluumme liitettyjen kiinteistöjen prosesseja energiatehokkuuden näkökulmasta pitkäjänteisesti. Työ tehdään pääsääntöisesti LeaseGreenin oman pilvialustan ja taloteknisten järjestelmien etäkäytön avulla. Hakemamme osaajan työpäivään kuuluu taloteknisten järjestelmien analysointi ja prosessien optimointi sekä reagointi poikkeustilanteisiin. Tehtävät ovat monipuolisia, sillä asiantuntijana osallistut erilaisten asiakasprojektiemme kaikkiin vaiheisiin. Tässä roolissa tuet aktiivisesti uuden liiketoimintamme kasvua ja kehittymistä sekä vaikutat konkreettisesti Suomen rakennuskannan CO2-päästöjen vähentämiseen ja samalla olet mukana viemässä eteenpäin rakennusten digitaalista murrosta.

 

LeaseGreen tarjoaa sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä, Suomen vaikuttavinta ilmastotekoa. Työtehtävä on kiinnostava, sillä pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa. Työnantaja on antanut työntekijälupauksen, että LeaseGreenillä työntekijät menestyvät ja voivat erinomaisesti. Hyvinvointi onkin mukana kaikessa yhteisessä sisäisessä toiminnassamme. Työyhteisö tukee onnistumista ja viihtymistä työssäsi, sillä ilmapiiri on kannustava, dynaaminen ja positiivinen. Meillä johto luottaa työntekijöihin, ja ammattilaiset saavat työskennellä itsenäisesti ja joustavasti. Kollegoina sinulla on äärettömän mukavat alan parhaat osaajat, joiden osaaminen on syvää ja laaja-alaista. Uusi kotoisa toimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Leppävaaran Panorama Towerissa, toivottavasti pääsemme pian sinne kohtaamaan kollegoita kasvotusten päivittäin.

 

Toivomme, että olisit eteenpäin katsova ja yhteinen merkityksellinen visiomme motivoisi sinua.

Työkokemusta sinulla tulisi olla vähintään viiden vuoden ajan talotekniikan suunnittelu-, urakointi- ja ylläpitotehtävistä ja koulutukseltasi olisit rakennusautomaatio diplomi-insinööri. Tehtävässä menestymistä varten sinulla tulisi olla tuntemusta eri valmistajien rakennusautomaatiojärjestelmistä ja taloteknisten prosessien säätämisestä ja suunnittelusta. Sinulla tulisi olla Bacnet tai modbus kenttäväyläosaamista, muut väylät katsomme eduksesi. Riittää, että sinulla on perustason IT-verkkoarkkitehtuuriosaaminen (IP, Gateway, Kytkimet, portit). IOT ja linux-palvelinten osaaminen tai harrastuneisuuden kautta saamasi ymmärrys katsotaan vahvaksi eduksesi.

Edellä mainittujen teknisten osaamisvaatimusten lisäksi toivoisimme ennen kaikkea, että olisit meille sopiva henkilö ja persoona. Näetkö esimerkiksi digitalisaatiossa olevan koko potentiaalin? Arvostamme suuresti, jos katsot alaa jatkuvasti eteenpäin. Tarvitset työssäsi myös hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja, sillä asiantuntijana olet yhteydessä eri sidosryhmiin. Meille on tärkeää, että olet vahva tiimipeluri ja motivoidut merkityksellisestä työstä asiakkaiden ja ympäristön hyväksi.

 

Haluatko nollata työlläsi oman ja koko perheesi hiilijalanjäljen? Jos kyllä, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@leasegreen.com 14.3.2021 mennessä. Kirjoita otsikkokohtaan mitä tehtävää olet hakemassa. Lisätietoja pilotin toimenkuvasta antaa tuleva esihenkilö Ari Taiponen joko puhelimitse 050 410 9917 ma 1.3 klo 15-16, pe 5.3. klo 15-16 ja 8.3. klo 15-16 tai sähköpostitse ari.taiponen@leasegreen.com.

Odotamme hakemustasi innolla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot