(Poistunut julkaisusta)

Pikatukkutyöntekijä
Heinon Tukku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme Sörnäisten pikatukkuun

Pikatukkutyöntekijää

Tehtävä on monipuolinen varastotyötehtävä pikatukun ympäristössä, keskittyen tuoretuoteosastolle. Työssäsi palvelet asiakkaita ja hoidat asiakastilauksia, otat vastaan tavaratoimituksia, hyllytät, keräät ja lähetät tavaraa. Työ on 2-vuorotyötä kaikkina viikonpäivinä (vuorot 06.00 – 14.00 ja 12.00 – 20.00).

Odotamme sinulta:

·       asiakaslähtöistä ajattelutapaa

·       hyviä asiakaspalvelutaitoja

·       kokemusta varasto- ja/tai myymälätyöstä

·       hyviä vuorovaikutustaitoja

·       hyvää kuntoa ja soveltuvuutta fyysiseen työhön.

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomenkielentaitoa. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, joustava ja luotettava työntekijä, joka ei pelkää tarttua toimeen.

Tehtävä on myös mitä suurimmassa määrin asiakaspalvelutyötä, joten voit olla etsimämme henkilö jos sinulta löytyy vankka asiakaspalveluasenne. Arvostamme lisäksi SAP-osaamista, trukinajotaitoa ja hygieniapassia. Lisäksi aiempi kokemus kaupan alalta on etu.

Tarjoamme näköalapaikan pikatukkumaailmaan, mukavat työtoverit ja Heinon henkilöstöedut. 

Tehtävä on kokoaikainen (38h/vko) ja toistaiseksi voimassa. Lisätietoja tehtävästä antaa tukkupäällikkö Tomi Lotvonen p. 040 768 2100.

Toimi nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakemukset: tomi.lotvonen@heinontukku.fi, viimeistään 18.10.2019 mennessä.