(Poistunut julkaisusta)

Pikaruokatyöntekjä, Huvivaltio PowerPark / Go On Seinäjoki
Huvivaltio PowerPark/Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Haluatko viettää kesän vauhdikkaimmat päivät kansainvälisessä miljöössä? Pystytkö tarjoamaan loman huippuhetkiä ja unohtumattomimpia elämyksiä kaikenikäisille asiakkaille?
Jos, niin tule asiakkaallemme oppimaan asiakaspalvelua mitä hauskimmalla tavalla! Samalla solmit uusia ystävyyssuhteita ja autat PowerParkkia olemaan jatkossakin Suomen paras vapaa-ajan keskus.

Olet juuri etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis ilopilleri, jolla säilyy aurinkoinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Osaat innostaa työkavereitasi hupisuorituksiin ja teet työsi hyvin alusta loppuun saakka.
Edellytämme, että puhut sujuvasti suomea ja kykenet palvelemaan asiakkaita myös ruotsin ja/tai englannin kielellä. Omaat jo jonkin verran kokemusta työelämästä tai kenties haluat aloittaa työurasi Suomen hauskimmasta paikasta, tarunhohtoisesta PowerParkista.

Pikaruokatyöntekijän tulee olla työtä pelkäämätön, kiireestä nauttiva ja asiakaspalveluhenkinen, jolla on asenne kohdallaan. Sinulla on hygieniapassi ja salmonella todistus suoritettuna ennen työsuhteen solmimista. Autamme tarpeen mukaan myös asunto asioissa. Työtunteja sopimukseen kirjataan 90-114h/3vkoa, kesän kiireisimpinä kuukausina työtunteja on tarjolla varmasti niin paljon kuin jaksat tehdä. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko/kesäkuussa.

Alueella sijaitsee useita erilaisia pikaruokapaikkoja snack shopista pizzabuffetiin. Työaika mukailee huvipuiston aukioloaikoja ma-su pääasiassa klo 10.00 – 19.00 välillä. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille. Autamme myös asuntoasioissa.

Kiinnostuitko?
Haastattelut aloitamme toimistollamme jo haun aikana, joten jätä meille hakemuksesi heti! Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786 (ma-pe 8-16), cici.maki-hakola@go-on.fi.