Pikaruokatyöntekijöitä
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2020

Oletko moniosaaja, joka ei jämähdä paikoilleen kiireen ja paineen alla?

Suoriudutko monesta työtehtävästä samanaikaisesti?

Pidätkö vilkkaista työpäivistä työtehtäviä vaihdellen?

Bingo,olet etsimämme henkilö!

 

Haemme Turun Osuuskaupan ABC -liikennemyymälöihin reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä liikennemyymälätyöntekijöitä tarvittaessa työhön kutsuttaviin työsuhteisiin. Osuuskaupan alueelle kuuluu kaikkiaan neljä liikenneasemaa; ABC Koulukatu, ABC Raisio, ABC Aura ja ABC Tammisilta.

 

Liikennemyymälätyöntekijät työskentelevät liikenneasemilla ravintolan ja kaupan puolella myyjänä, Hesburgerilla kassalla tai paistossa. Työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu, mutta myös muut työnantajan osoittamat työt kuten esimerkiksi tiskaaminen tai kaupan puolella hyllytys. Työympäristö on nopeatempoinen ja tilanteet muuttuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 

Töitä on vaihtelevasti viikon jokaisena päivänä ja työvuorot ajoittuvat klo: 6-24 välille. Koulukadun ABC on poikkeus, sillä se on auki ympäri vuorokauden. Tuntimäärä vaihtelee myös, sillä työ alkaa tarvittaessa työhönkutsuttavana ja sen jälkeen on mahdollista saada tuntisopimus liikennemyymälöihin. Työsopimus tehdään Enjoyn kanssa, mutta työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

 

Aiempi kokemus ravintola-alalta ja erityisesti Hesburgerin paistonpuolelta katsotaan eduksi, mutta työhön saa hyvän perehdytyksen. Hyvä asenne työtä kohtaan ja avoin luonne edesauttavat työllistymistä. Oma auto helpottaa liikkumista toimipaikkojen välillä.

 

Mikäli taskustasi ei vielä löydy hygieniapassia, on sen suorittaminen meidän kautta mahdollista. Meidän kautta pystyy suorittamaan tarpeen mukaan myös ikärajapassin ja Veikauskoulutuksen.

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin!
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.


Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Pauliina Kyrölä

HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut

pauliina.kyrola@eezy.fi

p. 044 794 9929

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360552
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Parainen, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa