(Poistunut julkaisusta)

PIKARUOKATYÖNTEKIJÖITÄ
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Työskenteletkö hyvin ryhmässä? Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Loistatko kiireen keskellä? Hae nyt, ja voit päästä osaksi iloista Hesburgertyöntekijöiden tiimiä!

Etsimme asiakasyrityksiimme Lohjan, Karkkilan ja Vihdin alueille ahkeria ja innostuneita pikaruokatyöntekijöitä. Aiempi kokemus pikaruuan tai asiakaspalvelun parissa katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee!

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus. Hygieniapassin voi suorittaa tarvittaessa toimistollamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä tunnetussa myymäläketjussa sekä mahdollisuuden kehittyä ravintola-alan ammattilaiseksi ja vahvan organisaation tuen koko työskentelysi ajan. Sinulla on mahdollisuus heti alkavaan keikkaluontoiseen, mutta myös määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuusta vuoden loppuun. Vuorot eivät ole koskaan samanlaisia, ja työtehtäviisi voi kuulua niin pikaruokien valmistus kuin iloinen asiakaspalvelu kassalla. Voit myös haluttaessa kiertää meidän monissa eri Hesburgereissa Lohja, Nummelan, Karjaan, Karkkilan ja Siuntion alueilla.

Edellytämme sinulta:

  • hygieniapassia
  • salmonellatodistusta
  • iloista asennetta ja taidot toimia ryhmässä
  • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
  • oma auto katsotaan eduksi

Hae nyt, ja voit päästä osaksi huipputiimiämme!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus
Eduksi luettavat asiat: Auto käytössä