(Poistunut julkaisusta)

Pikaruokatyöntekijöitä Orivedelle
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsitkö uusia tuulia ja sydämesi sykkii ravintola-alalle?

Etsimme pikaruokatyöntekijää Baronalle työskentelemään Oriveden alueella. Etsimämme työntekijä nauttii pienestä kiireestä ja monipuolisista työtehtävistä. Pikaruokatyöntekijän työpäivä koostuu asiakaspalvelusta, kassatyöstä, tuotteiden valmistuksesta ja puhtaanapidon tehtävistä.

Työajat sijoittuvat aamusta iltaan, joten vuorot sopivat loistavasti vaikka opiskelujen oheen. Työ on keikkaluonteista ja voit tehdä vuoroja joustavasti omaan arkeen sopien. Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkkauksen ja mahdollisuuden päästä tutustumaan myös muihin asiakaskohteisiimme.

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja kiinnostusta toimia pikaruokatyötehtävissä. Työssä pääset vahvasti asiakaspalvelun makuun, joten sujuva suomen kielen taito on työtehtäviin välttämätön. Tehtävässä tarvitset ajan tasalla olevan salmonellatodistuksen ja hygieniapassin. Niiden hankkiminen on nopeaa, tarvittaessa voimme ohjeistaa niiden hankinnassa.

Me haluamme kuulla sinusta lisää, joten käy täyttämässä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen työ- ja koulutodistukset, hygieniapassi ja muut tarpeelliset dokumentit. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.