(Poistunut julkaisusta)

Pikaruokatyöntekijöitä Levin joulusesonkiin!
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Hamme nyt PIKARUOKATYÖNTEIJÖITÄ Levin kiireiseen joulusesonkiin!

Meillä täällä Levillä joulun ajan sesonki on todella kiireinen ja Levi täyttyy niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin matkailijoista, joten apukädet ovat enemmän kuin tervetulleita!

Jos sinulla on koulusta / työstä lomaa tai sinulla olisi muuten vain mahdollisuus irtiottoon, niin nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus käydä kokemassa työtä Lapin kiireisessä sesongissa ja ehkäpä tiukkaan työrupeamaan saataisiin ehkä yksi vapaapäiväkin hankittua, joten pääsisi testaamaan myös Levin rinteet ja ladut niin halutessaan. Pssssst.....työsuhde-etuihin kuuluu nimittäin ilmaiset hissiliput.

Olisiko Sinulla tai/ja muutamalla ystävälläsi kiinnostusta tulla heittämään 2vkon työkeikka Leville joulun- uuden vuoden aikaan pikaruokaravintolaan esimerkiksi ajanjakso 21.12.2019 – 5.1.2020?

Palkkaus TES mukaan kokemusvuodet huomioiden, aloituspalkka 10,26eur/ h + lisät. Toivomme sinulla olevan ainakin hygieniapassin.

Maksullinen kimppamajoitus järjestyy kävelymatkan etäisyydellä työpaikasta tai jos lomailet Levillä joulun aikaan ja lisätienesti ei olisi pahitteeksi, niin olehan yhteydessä !

Olethan yhteydessä kiinnostuksesta tai laita hakemusta tulemaan suoraan oheisen linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.