(Poistunut julkaisusta)

Pikaruokatyöntekijä, Tuuri
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Etsimme reippaita ja iloisia PIKARUOKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin työtehtäviin asiakkaallemme Tuuriin kesäksi 2020.

Olet juuri etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis ilopilleri, jolla säilyy aurinkoinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Kesä on vauhdikasta aikaa, joten toivomme sinulta erityisesti joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä! Edellytämme, että puhut sujuvasti suomea ja kykenet palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä. Omaat jo jonkin verran kokemusta työelämästä tai kenties haluat aloittaa työurasi ravintolamaailman pyörteissä. Edellytämme 18- vuoden ikää.

Sinulla tulee hygieniapassi ja salmonellatodistus suoritettuna ennen työsuhteen alkua. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko/kesäkuussa. Kesän kiireisimpinä kuukausina työtunteja on tarjolla varmasti niin paljon kuin jaksat tehdä! Työaika mukailee asiakasyrityksen aukioloaikoja ma-su pääasiassa klo 9.00 – 21.00 välillä.
Autamme tarpeen mukaan myös asuntoasioissa.

Älä aikaile vaan jätä siis hakemuksesi jo tänään!

Haastattelut aloitamme toimistollamme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi jo tänään! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus.

Lisätietoja tehtävistä antaa asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.