(Poistunut julkaisusta)

Pikaruokatyöntekijä, Santa's Pizza & Burger
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Santa's Pizza & Burger on Rovaniemellä Napapiirillä sijaitseva rento pikaruokaravintola. Santa´s Pizza & Burgerin erinomaisen sijainnin ansiosta myös matkailijoiden on helppo hakea helpotusta nälkään, sillä ravintola sijaitsee välittömästi E75 tien vieressä. Listalta löytyvät herkut voi nauttia paikanpäällä viihtyisissä tiloissa tai napata mukaan Take Away kaistalta. Lue lisää: https://www.santaspizzaburger.fi/

Etsimme nyt Santas Pizza&Burgerille pikaruokatyöntekijöitä tulevaan talvisesonkiin. Santa´s Pizza & Burgerissa työpäivät eivät käy yksitoikkoisiksi, sillä työvuorossa pääset valmistamaan annoksia, palvelemaan asiakkaita kassalla sekä huolehtimaan asiakastilojen siisteydestä. Ravintola on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 11-18. 

Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä loka-marraskuun vaihteessa. Osa työsuhteista kestää loppiaiseen, osa maaliskuun loppuun saakka ja mahdollisuus on myös ympärivuotiseen työhön. Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työntekijöitä. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Edellytämme

- Positiivista asennetta työntekoon ja halua oppia uutta

- Ripeää ja samalla huolellista työotetta

- Suomen ja englannin kielen taitoa

- Hygieniapassia

Tarjoamme

- Monipuoliset ja vaihtuvat tehtävät laadukkaiden ja maittavien tuotteiden parissa

- Kattavan perehdytyksen

- Mukavat työkaverit

- Go Onin ammattilaisten tuen työsuhteesi ajan sekä rahanarvoiset henkilöstöedut

- TES:n mukaisen palkkauksen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.