Pikaruokatyöntekijä Ravintolamaailmaan Kotirantaan
Barona Horeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Etsimme Kotirannan Prisman uuteen Ravintolamaailmaan pikaruokatyöntekijöitä Hesburgeriin! Voit olla jo valmis ammattilainen tai uraa aloitteleva uusi kyvykkyys. Tärkeintä on että sinulla on reipas asenne ja halu oppia uutta! Työtä voi tehdä joustavasti joten se soveltuu myös opiskelijoille.

Pikaruokatyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu niin asiakaspalvelu kuin keittiönpuolen työtehtävät. Pääasiassa työpisteesi sijaitsee Ravintolamaailman Hesburgerissa, mutta työvuoroja voi olla myös muissa työpisteissä. Perehdytämme sinut kattavasti uuteen työhösi.

Toivomme, että pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Edellytämme sinulta ajan tasalla olevan salmonellatodistuksen, jonka saamisessa ohjeistamme tarvittaessa. Eduksesi katsotaan jos sinulta löytyy jo hygieniapassi.

Etsimme tekijää jolla on aito kiinnostus ravintola-alaa ja asiakaspalvelutyötä kohtaan. Työssä pääsee loistamaan jos omaa joustavan ja oma-aloitteisen asenteen sekä hymyn joka ei hyydy kiireenkään keskellä!

Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Työssä noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Lisätietoja Baronan Vaasan toimistolta arkisin klo 8-16.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot